MOSAIC

O NAMA

 

MOSAIC okuplja stručnjakinje i stručnjaka koji u interdisciplinarnom timu i sinergiji s potrebama klijenta stvaraju dodanu vrijednost u društvu. Imaju iskustvo s EU fondovima, institucionalnim razvojem gradova, građanskom participacijom, održivosti i energetikom, digitalnom transformacijom, izgradnjom društveno odgovorne ekonomije te projektima u kulturi.

MOSAIC

Pozdrav i dobrodošli!
Ja sam Alisa,

ekonomistica sa preko deset godina iskustva u pripremi i provedbi projekata financiranih iz nacionalnih i EU fondova te pripremi i vođenju treninga i radionica. Certificirana URBACT stručnjakinja i trenerica Vijeća Europe za dobro upravljanje. Posvećena sam procesima uključivanja građana u javno upravljanje, imam stručna znanja i radno iskustvo u području upravljanja projektima, održivog turizma, socijalnih inovacija i cirkularne ekonomije malih i srednjih gradova Jugoistočne Europe. Majka sam troje djece i nepopravljiva freelancer-ica. A dodatnu energiju dobivam iz ljubavi prema urbanom vrtlarenju i trčanju.

MOSAIC

Pozdrav, ja sam Vedrana!

Politologinja s višegodišnjim iskustvom pripreme i provedbe projekata financiranih EU i nacionalnim sredstvima.

Dosadašnji sam radni vijek podjednako posvetila suradnji s privatnim i javnim sektorom i stekla iskustvo rada na projektima iz različitih operativnih programa i projektima prekogranične suradnje. Volim se uhvatiti u koštac s izazovima i kompleksnošću infrastrukturnih projekata, izrađujem studije izvodljivosti, poslovne planove i CBA analize.

U slobodno vrijeme pronaći ćete me na biciklu, ako me dostignete, naravno.

MOSAIC

Pozdrav, ja sam Nikša!

Magistar inženjer računarstva s preko 10 godina iskustva na raznolikim IT i IoT projektima. Kao voditelj projekta Smart City Dubrovnik sudjelovao sam u izradi i provedbi Smart City strategije i akcijskih planova za Grad Dubrovnik, kao i u pripremi i vođenju EU projekata iz područja informacijskih tehnologija.

Trenutno radim kao IT konzultant i software arhitekt primarno pri farmaceutskoj industriji, a u slobodno vrijeme se bavim razvojem Smart sustava i uređaja.

Kao nacionalni predstavnik OASC mreže i predsjednik informatičkog kluba Futura ostvario sam značajan doprinos u širenju Open Source koncepta i STEM vještina kod mladih. Idealnim odmorom smatram ležanje u hladu na pješčanoj plaži, ali svakako, s pristupom Internetu.

MOSAIC

Pozdrav! Zovem se Ivana.

Studij prava na Sveučilištu u Zagrebu ispreplela sam radom u civilnom sektoru. Imam preko 10 godina iskustva u vođenju nacionalnih i europskih projekata i treninzima o upravljanju volonterskim programima. Posebna su mi strast teme održivosti – borba protiv onečišćenja plastikom i klimatskih promjena kao i održivi turizam, koje povezujem s organiziranjem zajednice. Vodim radionice organizacijskog i strateškog planiranja. Nacionalna sam koordinatorica za širenje Klimatskog kolaža u Hrvatskoj, edukativne metode za poučavanje o klimatskim promjenama. Volim pogled s vrha planine, svjež zrak i nepregledno plavetnilo te želim poticati tranzicijske procese usmjerene prema održivosti poslovanja i življenja.

Na čemu radimo ovih dana

URBACT – Projekt TechPlace –  voditeljica kapitalizacijskog projekta  

Projekt je namijenjen razmjeni znanja i pružanju podrške malim i srednjim gradovima u digitalnoj transformaciji i predstavljanju novih tehnoloških trendova.

Projekt STARTS4Water – administratorica projekta za UR Institute

Projekt podržava umjetnike, istraživače, tehnološke stručnjake i druge dionike u pronalaženju zajedničkog odgovor na regionalne izazove povezane s vodom.

iPlace network – Ad Hoc stručnjakinja za lokalni ekonomski razvoj

Projekt istražuje mogućnosti za novi i drugačiji lokalni ekonomski  razvoj malih i srednjih gradova.

Global Hub for Participatory Democracy – članica Global PB Practitioner Board;

Mentorica za participativno budžetiranje za gradove

Projekt Tourism Friendly Cities – izrada akcijskog plana i koordinacija radne skupine

Projekt se bavi načinima na koje turizam može biti održiv u srednjim gradovima.

Reference

 URBACT

Wyg savjetovanje d.o.o.

Pučko otvoreno učilište Algebra

UR Institut

Bonsai

Dubrovačka razvojna agencija DURA

Grad Novska

Udruga Gradova

Akademija za politički razvoj

Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika

Dječji vrtić Bubamara, Dubrovnik

People Powered

Sv.Petar Orehovec

Radujemo se vašoj poruci!

MOSAIC, obrt za savjetovanje u vezi s poslovanjem

info@mosaic.com.hr

Zagreb: +385 99 536 1054

Dubrovnik:  +385 99 536 1054